Afvallen met online coach | Sense-biohcg.be

Jij wilt kilo's afvallen? En heb dat al vaker geprobeerd? Is dat afvallen telkens niet gelukt? Veel mensen hebben problemen met de slanke lijn. Het kopen van een afslank product leidt nog niet gegarandeerd tot afvallen. Daarvoor is ook discipline nodig. Daarom hebben de makers van Sense Bio HCG een online afslank coach ontwikkelt. De online afslank coach ondersteunt op verschillende manieren bij het afslanken. Zo is het mogelijk om jouw huidige gewicht en jouw streefgewicht bij te houden op deze website. Het bijhouden van deze gegevens is een fluitje van een cent. Zo krijg je zeer eenvoudig met behulp van tabellen en grafieken de voortgang in jouw afslank proces te zien. Daarbij kan je ook online tips krijgen die jouw ondersteunen bij het volhouden van het dieet. Hoe? Dat lees je hieronder!

Tips bij afvallen

Het is erg belangrijk goed te luisteren naar je lichaam. Je lichaam geeft duidelijk aan wanneer er gegeten moet worden. Op het moment dat je geen honger hebt, hoef je ook niet te eten. Jouw lichaam geeft een seintje dat er gegeten moet worden. Toch zijn er veel mensen die bij het zien van voedsel, dit voedsel ook meteen opeten. Dat is eigenlijk onverstandig. Op deze wijze krijg je waarschijnlijk teveel voedsel en dus teveel energie binnen. Niet iedereen staat er bij stil dat jouw lichaam duidelijke signalen geeft. Helaas luistert niet iedereen (dus) even goed naar zijn of haar lichaam.

Voorbeeld tips afvallen

Eeen al oude truc om je hongergevoel te onderdrukken is het drinken van een glas water. Het drinken van een glas water, of een kop thee, helpt je bijvoorbeeld om de behoefte aan een zoet tussendoortje te onderdrukken. Het is ook verstandig om een glas water te drinken vlak voor de maaltijd. Op deze wijze wordt je maag gevuld met water. Als je vervolgens rustig aan je maaltijd begint zal je lichaam eerder het gevoel hebben dat er genoeg is gegeten. Rustig eten en het eten goed kauwen is sowieso verstandig. Vervolgens gaat een seintje via je hersenen naar je mond om te stoppen met eten. Op deze wijze krijgt de minder energie binnen zonder dat je hoeft te lijnen of te hongeren.

Meer voorbeeld tips online afslank coach

Dde online afslankcoach kan tips geven op verschillende gebieden zoals:

  • sport en beweging tijdens vrije tijd
  • beweging tijdens je werk
  • gezonde voeding
  • kleding tips

Wist je dat er verschillende momenten in je dagelijks leven te vinden zijn waarop je eenvoudig en zonder veel moeite kan bewegen? Bijvoorbeeld door op je werk de trap te nemen naar volgende etage, in plaats van de lift. Ook mensen die dicht bij hun werk wonen kunnen in plaats van met de auto naar het werk te gaan, op de fiets stappen. Het lijken slechts kleine stapjes. Toch zijn deze eerste kleine stapjes al een enorme stap op weg naar een mooi en slanke figuur...

De laatste tip klinkt wellicht wat vreemd, kleding tips. Toch helpt het al enorm als je kleding aantrekt die 'problematische zones' verhullen. Op die wijze lijk je slanker dan je bent. Op de momenten dat je dan in de spiegel kijkt, zie jij zelf al een stuk slanker dan je in werkelijkheid bent. Dat kan enorm motiverend werken.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be