Algemene voorwaarden | Sense-biohcg.be

Doelstelling Sense-biohcg.be.

De website www.sense-biohcg.be heeft ten doel alle geïnteresseerde bezoekers in bio hcg afslank producten zo goed en volledig mogelijk te informeren. Bovendien worden bezoekers in staat gesteld afslankkuren op basis van bio hcg direct te bestellen.

Even voorstellen:

De website www.sense-biohcg.be is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van twee bedrijven, waaronder trafficvision.nl.

Voorlichting, ondersteuning en verkoop

 

Website onderhoud

Het website onderhoud wordt gedaan door Trafficvision.nl.

Trafficvision.nl

Utrecht (Nederland)

Kopen op afstand

Voor vragen over uw bestelling kan u mailen naar info @sense-biohcg.be. Voor alle vragen over de website kan u contact opnemen met info @trafficvision.nl.

Klachten regeling

Klachten kan u melden aan bovengenoemde bedrijven. Wordt de klacht niet naar uw zin opgelost? Neem dan contact op met Stichting Geschilonline.nl. Deze stichting kan objectief juridisch advies geven. Ook kan zij bemiddelen bij alle conflicten op het gebied van consumentenkoop.

Aangesloten bij keurmerken

Aangesloten bij Stichting Geschilonline.

Objectieve beoordelingen online

Wij stellen het zeer op prijs indien onze klanten hun ervaringen online delen met elkaar en met potentiële klanten. Een website die daarvoor zeer geschikt is is www.isinorde.nl. Andere website zijn ook mogelijk.

Wijzigingen zijn mogelijk

Het is mogelijk dat er wijzigingen plaatsvinden bij de samenwerking tussen bovengenoemde bedrijven. Zodra er wijzigingen optreden zal dat terstond worden vermeld op deze website.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be