Copyright

Alle teksten zijn uniek

Alle teksten op www.sense-biohcg.be zijn specifiek gemaakt voor deze website. De redactie van www.Sense-biohcg.be heeft haar uiterste best gedaan om alle informatie zo helder mogelijk te verwoorden. Wilt u graag delen van de hier aangeboden informatie gebruiken? Neem dan contact op met de redactie. In alle gevallen zult u vooraf schriftelijk toestemming nodig hebben voor het gebruik van onze unieke teksten. Hoewel onze teksten uniek zijn, zijn de teksten algemeen van aard. De aangeboden informatie over afslanken is derhalve geen vervanging voor individueel advies. Zie ook onze disclaimer.

Design en lay-out

Het design en lay-out is eigendom van de samenstellers van deze website. Het is mogelijk dat er afbeeldingen worden gebruikt van derden. De samenstellers van deze website zijn er van overtuigd dat voor het gebruik van deze afbeeldingen vooraf toestemming is gekregen. Bijvoorbeeld doordat er een (financiƫle) vergoeding is betaald. bent u in de veronderstelling dat een afbeelding wordt gebruikt zonder dat daarvoor af toestemming voor is verleend? Neem dan contact op met de redactie van Sense-biohcg.be. Indien uw claim gegrond is zullen wij terstond het gebruik van de afbeelding staken.

Joomla CMS

Deze website maakt gebruik van open source software Joomla. Alle credits voor het ontwikkelde CMS gaan naar de developers van de open community van Joomla gebruikers. De samenstellers van deze website zijn er van overtuigd dat het gebruik van Joomla geheel volgens de internationale afspraken plaatsvindt.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be