Eenvoudig 5 kilo gewicht verliezen | Sense Bio HCG België

5 kg afvallen

Om 5 kilo af te vallen kun je bij Sense terecht voor de BIO HCG kuur. Je hebt een leuk figuur, maar je bent nog niet tevreden. Overal zit nog wat vet en je vindt jezelf er te dik uitzien. Je kunt dan ook een veel beter figuur krijgen door af te vallen. Je weet dat afvallen lastig is en pijn doet. Nee, hoor die tijden zijn voorbij. Nu kun je bij ons de Sense Bio HCG kuur bestellen. Snel en veilig vliegen die kilo’s eraf. Je mooie ik komt weer te voorschijn. Wat is dit BIO HCG eigenlijk en waarom werkt het zo goed? En hoelang duurt het dan tot je die 5 kilo kwijt bent?

Waarom werkt BIO HCG zo eenvoudig?

De verbranding van lichaamsvetten om in je energie te voorzien wordt van nature aangestuurd door het HCG hormoon. Deze eigenschap heeft Sense weten te kopiëren en heeft deze eigenschap vloeibaar gemaakt. De BIO HCG producten zijn dan ook verkrijgbaar in vloeistof ingekapselde tabletten danwel een spray. Door het laten opnemen van de vloeistof reageert je lichaam door vet overschotten te verbranden om in de benodigde energie te voorzien. Dan heb je simpelweg weinig voedsel meer nodig, behoudens aanvullende noodzakelijke voedingsstoffen. De combinatie van een simpel licht dieet met de verbranding van je vet overschot leidt tot een snelle en efficiënte afslanking.

Hoeveel tijd kost het om 5 kilo af te vallen

Gewoonlijk val je als vrouw tot op 10% af in 24 dagen en voor mannen bedraagt dit tot op 12%. Heb je dan een lichaamsgewicht van 65 kg dan kun je als vrouw tot op 7 of 8 kilo per 24 dagen afvallen. Dit houdt in dat je ongeveer 17 dagen de kuur volgt om 5 kg af te vallen. Ben je 1.70 m lang dan wijzigt je BMI waarde dus van 22.4 naar 20.7. Je vet reserves zijn dus met 5 kg iets geslonken en je zit er mooi en strak uit. Dit iets te dikke dijen zijn gelukkig dan ook verdwenen. Je kunt nu dat prachtige rokje wel perfect aan doen. Wat een resultaat! Je straalt weer, ook al ben je maar 5 kilo afgevallen je voelt je als herboren.

Na de kuur, wat dan?

Uiteraard moet je na een kuur je lichaam laten wennen aan het nieuwe gewicht. Val je beperkt af dan hoeft je eet patroon ook maar een klein beetje te wijzigen door gezonder voedsel te eten. Het is daarbij altijd verstandig om goed na te denken over welke producten je wel en niet eet. Daarbij geven we je ook advies hoe je met gezonde producten een lekkere maaltijd kunt bereiden. Dit is belangrijk omdat je het nieuwe lichaamsgewicht in stand wilt houden. Daarbij is gezond eten essentieel en meer aan lichaamsbeweging doen doet ook geen kwaad. Bij grote gewichtsafname is het van belang dat je niet in je oude eet patronen terecht komt. Je was echt te dik voor een reden. Nu ben je niet dik meer en moet je je ook houden aan betere, gezondere, vetarme recepten. Wij hebben daartoe een legio aan recepten die je kunnen helpen om je nieuwe manier van bestaan te ondersteunen.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be