Moet ik een halve of een hele Sense BIO HCG kuur volgen?

Halve of hele Sense Bio HCG kuur

Afhankelijk van je BMI waarde kun je ervoor kiezen om een halve of een hele BIO HCG kuur van Sense te volgen. In principe is de hele Sense Bio HCG kuur de normale kuur die u kunt volgen. Deze kuur duurt 24 dagen en bestaat uit 24 ampullen + bijbehorend dieet en bijgeleverde vitamines. Hiermee valt u in 24 dagen een aantal kilo af, gemiddeld zo'n 10% van uw lichaamsgewicht. De halve Sense Bio HCG kuur dient vooral als opvolg kuur, om nog even wat extra kilo's te verliezen. Deze halve kuur bestaat uit een kuur van 12 dagen. In de verpakking vindt u ook 12 ampullen + bijbehorend receptenboek en vitamines terug, en dient zoals gezegd vooral als extra opvolging van een eventuele eerder genoten kuur.

De Sense BIO HCG kuur maakt handig gebruik van de lichaamseigen functie tot de verbranding van lichaamsvetten. Daarmee kun je snel afvallen en efficiënt resultaat boeken. Je wilt er namelijk weer goed uitzien, zonder dat je je schaamt voor je lichaam. Dat kan met Sense Bio HCG. Sense Bio HCG heeft al vele succes verhalen gehad, en daar kun jij ook bij horen.

Wil je van die vet ophopingen af, wil je een paar kilo kwijt en wil je er weer slanker en gezonder uitzien? Wil je je weer beter en fitter voelen? Wij van Sense BIO HCG helpen je graag.

Voor al je vragen omtrent de werking van Sense Bio HCG, recepten, de kuur en de stabilisatie periode kun je ons benaderen. Ons team van BIO HCG staat voor je klaar, telefonisch en online.

Hoe bepaal je nou jouw BMI waarde?

BMI staat voor Body Mass Index en geeft de verhouding weer tussen je gewicht en je lichaamslengte. De BMI wordt berekend door gewicht in kg twee keer te delen door je lengte in m (70kg / (1.70m * 1.70m) = 24.2) . Ook weet je daarmee of je een gemiddelde hoeveelheid vet hebt (18.5 tot 24.9), teveel vet (25.0 tot 29.9) of dat je zwaarlijvig bent (meer dan 30.0). Val je in de laatste twee categorieën dan heb je een vet probleem. Je ziet het, je merkt het aan je gezondheid en aan de hoeveelheid energie dat je hebt. Je bent snel uitgeput. Dit is een slechte zaak en wij van BIO HCG adviseren je dan ook om zo spoedig als mogelijk met de kuur te beginnen.

Een halve Sense Bio HCG kuur volgen

Val je met je BMI waarde in de gemiddelde categorie dan heb je in principe niet teveel overtollig vet. Het kan echter zijn dat je een hoge BMI waarde binnen deze categorie hebt en dus is het zichtbaar dat je iets mollig bent. Daar ben je dus niet tevreden over. Het kan ook zijn dat je plaatselijk een vet ophoping hebt. Erg vervelend zondermeer, maar daar kun je wat aan doen. Door een versnelde kuur danwel een halve kuur te volgen kun je in een zeer korte tijd die vet ophoping weg werken. In bijvoorbeeld twee weken kun je zo 4 tot 5 kilo aan vet verliezen. En dan stop je gewoon omdat het resultaat er is. Je lichaam is weer strak en je bent tevreden over hoe je eruit ziet. Na deze kuur neem je je gezonde eet patroon weer op omdat je sowieso al goed op je lijn let. Wil je nog nieuwe gezonde recepten dan hebben wij voor je een legio aan recepten ter beschikking.

Een hele Sense Bio HCG kuur volgen

Je hebt een BMI waarde van meer dan 25.0 dan heb je zichtbaar teveel overtollig vet. Je heupen, dijen, kin, buik zijn uit de kluiten gegroeid. Daar moet je wat aan doen. Doe je er niets aan dan heb je grote kans om nog zwaarder te worden. Dat moet je jezelf niet aan doen. Wij van BIO HCG adviseren je en ondersteunen je in je gehele afval traject. Heb je een zeer hoge BMI waarde van meer dan 30 dan ben je zwaarlijvig. Een enkele kuur zal dan niet voldoende zijn om je volledig te laten afvallen. Het is geen probleem om twee keer achter elkaar een kuur te volgen. Wij staan je bij en we gaan hand in hand stapsgewijs jouw voortgang beoordelen en bijsturen. Begeleiding is belangrijk en daar zijn wij voor. Ons gespecialiseerd BIO HCG afval team staat voor je klaar.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be