Hoe werkt Sense Bio HCG Kuur?

De werking van de Sense Bio HCG afslank kuur

De BIO HCG kuur van Sense is een goede manier om van je teveel aan kilo’s af te komen. Je vrienden hebben het er ook al over gehad en je wilt het ook proberen. Ook jij bent tot de conclusie gekomen dat je toch best wel gezet bent. Je reflectie in de spiegel spreekt boekdelen. Daar kan nog wel wat vanaf. Dat kan. BIO HCG van Sense is dan voor jou de perfecte oplossing. Met onze BIO HCG kuur kun je in een relatief kort tijdsbestek veel kilo’s kwijtraken. Heb je al een leuk figuur, echter je wilt er beter uitzien, dan kun je met een spoed kuur van 2 weken al het perfecte lichaam hebben. Hoe kan dit eigenlijk zo snel, waarom werkt BIO HCG van Sense zo goed?

BIO HCG van Sense, hoe werkt dit?

BIO HCG maakt gebruik van een hormonale eigenschap gewoonlijk aanwezig in het menselijk lichaam. Dit hormoon beter bekend als Human Chorionic Gonadotropin communiceert met de hersenen en geeft zo instructies om overtollig vet te gebruiken voor je dagelijkse energie behoefte. Daartoe wordt dus geen voedsel meer verbrand en dus hoef je maar een beperkt dieet naast de kuur te volgen. Deze kuur bestaat dan voornamelijk uit vetvrij, koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel. Van de HCG hormoon hebben wij de BIO variant weten te ontwikkelen en bewaren we in onze vloeistof. De vloeistof kun je innemen in een tablet vorm danwel in een spray. Heb je aanvullende vragen omtrent hoe dit deze BIO variant van de HCG hormoon werkt, kun je ons altijd benaderen. Wij staan voor je klaar.

Met de BIO HCG methode letten we op je BMI

Om effectief en gezond met BIO HCG af te vallen is het verstandig om je Body Mass Index waarde oftewel BMI in de gaten te houden. Dit is de verhouding gewicht en lichaamslengte en wordt berekend door je gewicht twee keer te delen door je lengte. Deze waarde geeft je de kennis omtrent hoeveel en of je nog kunt afvallen. Heb je een BMI van 30 dan moet je voor je gezondheid afvallen, bij een BMI van 25 en hoger is het echt verstandig om te gaan kuren. Pas tussen 18.5 en 24.9 heb je een gemiddelde waarde waarbij je lichaam voldoende maar ook niet teveel heeft aan vetreserves. Het komt er dus op neer of je bij een waarde van 25 of meer je gezonde lichtere ik terug wilt hebben.

Voedsel in combinatie met BIO HCG

Tijdens het volgende van de BIO HCG kuur krijgt je lichaam energie door de verbranding van je vetreserves. Daartoe hoeft geen voedsel te worden verbrand en hoe je slechts een minimaal dieet te volgen. Dit dieet is zorgt ervoor dat je nog enkele aanvullende voedingsstoffen binnen krijgt die noodzakelijk zijn voor het functioneren van je lichaam. Zodra je de BIO HCG kuur van Sense stopt moet je weer een normaal maar gezond eet patroon beginnen. Daarmee sturen we je ook aan aangezien dit naast het afvallen een cruciale functie heeft om ervoor te zorgen dat je op je nieuw gewicht blijft. Daartoe geven we je ideeën omtrent producten en hoe je gezonde lichte maaltijden bereid zonder dat je bang hoeft te zijn om weer aan te komen. Ons advies en onze recepten helpen je op weg naar een gezond en beter leven.

 

Bestel de Sense! Bio HCG

 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.be